Activiteiten

Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten van Pleegoudersupport. Onze activiteiten kunnen ingedeeld worden in drie kernactiviteiten:

Informatie
Hieronder vallen bijvoorbeeld: vragen beantwoorden van pleegouders en andere betrokkenen. Thema’s en trends signaleren en daar passend op inspelen. Gevraagd en ongevraagd advies geven aan organisaties en gemeenten. Actief informatie vergaren en doorgeven aan pleegouders.

Kwaliteit
Hieronder valt o.a.: deskundigheidsbevordering van pleegouders door het organiseren van thema-avonden, workshops een Symposium of Pleegouderdag. Het mede mogelijk maken van de invoering van Safer Caring in Zeeland. Uitbouwen van de samenwerking met de Hogeschool zeeland.

Contact
Hieronder valt o.a.: het organiseren Koffiecontacten in diverse regio’s. Communiceren via website. Koffiecontact Pleeggrootouders, KIP-groep en andere contactbijeenkomsten.
Wil je meer weten over onze activiteiten? Wil je een keer meedoen of meedenken? Neem met al je vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.


Pleegoudersupport Zeeland

Pleegoudersupport bestaat uit pleegouders die ondersteuning bieden aan andere pleegouders onder het motto:
voor pleegouders door pleegouders.

Privacy policy

Contact

Willem-Alexanderstraat 9
4388 HZ Oost-Souburg
T 06 – 18538971

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn!

Pleegoudersupport Zeeland ©2024