Kinderprogramma

Voor kinderen tot 4 jaar is kinderopvang georganiseerd bij Littels (in Omnium).
Voor de basisschoolkinderen wordt een kinderprogramma georganiseerd in en rond Omnium. Er zijn allerlei leuke activiteiten in kleine groepjes onder leiding van vaste begeleiders.
De inschrijving voor het kinderprogramma is inmiddels gesloten. Neem voor vrijgekomen plaatsen contact op via mail. mieke@pleegoudersupport.nl

Waar en wanneer

We nodigen je hierbij van harte uit op zaterdag 21 september 2019. Het programma start om 10.00u (inschrijven om 9.30u) en eindigt om 16.00u.

De locatie is het Omnium in Goes, gelegen aan de Zwembadweg 3 (4463 AB).

Aanmelden

Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. Op het aanmeldformulier kun je opgeven welke workshops je graag wilt bezoeken. Na de zomervakantie ontvang je een mail met daarin je definitieve workshopprogramma.We zien je aanmelding graag zo spoedig mogelijk tegemoet. De aanmelding voor het kinderprogramma is inmiddels gesloten. De aanmelding voor volwassenen sluit definitief op 7 september, of wanneer we ons maximaal aantal deelnemers hebben bereikt.

Voor wie

De Pleegouderdag is toegankelijk voor pleegouders, pleegzorgwerkers, medewerkers van gecertificeerde instellingen en gemeenten. Heb je vragen: bel of mail gerust. We zijn bereikbaar via: 0113-644374 en: info@pleegoudersupport.nl.

Met vriendelijke groet,

Mieke Teunissen en Pim Mesie

 

[1] Het herstel van het gewone leven, Wim ter Horst, juli 1999