Gezocht: een leuk mens als coördinator bij Pleegoudersupport.

Eigenlijk is het heel simpel. Pleegoudersupport Zeeland is gewoon op zoek naar een heel leuk mens! Een energieke aanpakker die verschil wil maken in de wereld van pleegzorg omdat het een enthousiast kloppend hart heeft voor pleegkinderen en pleegouders. Een mens die positief in het leven staat en de hand niet omdraait voor de organisatie van een pleegzorgdag. Een mens die actief signalen opvangt van pleegouders en daarover in gesprek gaat met beleidsmakers van organisaties en gemeenten.

Voor dit leuke mens ligt nu de meest ideale baan voor het oprapen! Als coördinator van Pleegoudersupport mag je werken vanuit huis, zelf je uren indelen (8 tot 24 uur per week) en staan Pim en Mieke je bij met een ongebruikelijk lange inwerkperiode. Soms zul je tegen grenzen aanlopen, maar waar een wil is, daar is een weg. En een leuk mens ziet problematische vraagstukken toch als ontwikkelingskansen?

Heb jij bij wijze van spreken al een medaille uitgereikt gekregen omdat je getypeerd wordt als ‘dat leuke mens’? Krijg je energie van het idee dat je jezelf in mag gaan zetten voor het supporten van Zeeuwse pleegouders? Laat het ons weten! Dan kunnen we in ieder geval met elkaar in gesprek.

Meer informatie vind je hier. Je kunt ook bellen naar Pim: 06-20227575 of direct je sollicitatie mailen naar info@pleegoudersupport.nl.

Sollicitatiegesprekken worden in overleg ingepland op 1 en 2 juli in Nisse